U RESERVEERT AL EEN CHAUFFEUR VANAF € 23,95 PER UUR!

*Alle tarieven zijn exclusief BTW!

Bij regelmatige afname ontvangt u 5,5 % korting op ons uurtarief! Vraag naar de voorwaarden.

Als voordeligste van Nederland biedt Car Drivers Chauffeursdiensten u een uitstekende service tegen een scherpe prijs. U kunt op elk moment van de dag (24/7) een chauffeur bij Car Drivers Chauffeursdiensten reserveren.

Onze prijzen bestaan uit 3 variabelen: Uurtarief,  reistijd van de chauffeur en reiskosten

Uurtarief

Hiervoor hanteren wij een uurtarief van €23,95. (nachttarief € 35,95 tussen 00:00 uur en 07:00 uur). Niet van toepassing op enkele ritten. Zie hiervoor de tarieven van de Thuisbrengsevice**.

Het minimum aantal uren dat Car Drivers Chauffeursdiensten in rekening brengt per rit is 3 uur.

Reistijd van de chauffeur

De tijd die de chauffeur aan het reizen is van het eindadres naar het startadres met het openbaar vervoer. Wat de chauffeur reist wordt tegen €23,95  doorberekend. Afgerond naar boven per kwartier..

Reiskosten

Dit is alleen van toepassing op de momenten dat de chauffeur niet gratis met het openbaar vervoer kan reizen (in de weekenden, als een rit na 22h00 start of eindigt en op de feestdagen). Mocht het voorkomen dat de chauffeur genoodzaakt is een auto te gebruiken om bij het start- en/of eindadres te komen, dan zal er een reisvergoeding van €0,29 per kilometer worden doorberekend. Dit kan bijvoorbeeld voorkomen bij nachtritten wanneer er geen openbaar vervoer meer rijdt.

Thuisbrengservice en enkele ritten**

Boek uw rit voor de Thuisbrengservice 2 weken van te voren en ontvang 5% korting op op het starttarief!

Hiervoor hanteren wij een starttarief tussen € 50,00  en € 75,-, inclusief 30 minuten wachttijd en exclusief reistijd/reiskosten chauffeur.

Na een halfuur wachttijd wordt per kwartier € 7,50 inrekening gebracht. Chauffeur de auto uit de garage laten halen of samen met de chauffeur naar de auto lopen wordt als wachttijd gerekend.

Wij brengen geen extra kosten inrekening voor tussenstops die op de route liggen mits ze van te voren worden opgegeven. Indien wij niet 12 uur van te voren op de hoogte zijn gebracht van de tussenstops worden deze per tussenstop € 5,00 inrekening gebracht indien de tussenstop op de route ligt en indien de tussenstop niet op de route ligt wordt € 10,00 inrekening gebracht.

Maaltijdvergoeding

Wanneer een rit aaneengesloten 8 uur of langer duurt wordt er € 8,- inrekening gebracht.

Reserveringstermijn

Reserveringstermijn sluit dagelijks om 15:00 uur. Reserveringen/Bevestigingen ontvangen wij graag uiterlijk 24 uur voor aanvang van de rit. Voor aanvragen op de zaterdag, zondag of maandag dient uw reservering uiterlijk vrijdagmiddag voor 15:00 uur door ons ontvangen te zijn. Bij reserveringen buiten de reserveringstermijn wordt een toeslag van 10% in rekening gebracht.

Annuleringskosten

Wij hanteren voor annuleringen een annuleringstermijn van 24 uur voor aanvang van de rit. Indien de rit buiten de annuleringstermijn wordt geannuleerd worden de volgende kosten doorberekend:

  • 2 uur indien de rit tussen de 24 uur en 12 uur voor aanvang van de rit is geannuleerd
  • 3 uur indien de rit tussen de 12 uur en 0 uur voor aanvang van de rit is geannuleerd
  • Indien de rit wordt geannuleerd als de chauffeur reeds onderweg is, als de chauffeur reeds een auto heeft geplaatst op het eindadres of als de chauffeur opgehaald moet worden om naar zijn volgende rit te worden gebracht dan wordt de volledige rit doorberekend + de gemaakte onkosten.
Caudeaubonnen

Een privé chauffeur die uw relaties zelf kunnen reserveren waar en wanneer zij maar willen. Een dergelijk origineel geschenk geeft u aan uw relaties met de cadeaubon van Car Drivers Chauffeursdiensten.

De cadeaubonnen zijn in drie waardes te verkrijgen, namelijk: €10,-  €15,- en €25,-. U kunt er zo veel bestellen en inzetten als u zelf wenst. Car Drivers Chauffeursdiensten levert privé chauffeurs die de klanten in hun eigen auto naar elke gewenste bestemming brengen. De ontvanger van de cadeaubon kan met de bon gebruik maken van de vele diensten van Car Drivers Chauffeursdiensten.

Neem voor meer informatie contact met ons op of bestel hieronder direct online een cadeaubon!

Voor meer informatie over de tarieven zie onze Algemene Voorwaarden of bereik ons op 020-6324693 of een e-mail sturen naar info@car-drivers.nl