Met een eigen chauffeur naar Ahoy Rotterdam!

Ook het komendejaar vinden veel beurzen, (sport)evenementen, concerten, congressen en vergaderingen plaats in Ahoy Rotterdam.

Ahoy Rotterdam is een multifunctionele accommodatie met een rijke geschiedenis aan prachtige en inspirerende evenementen en beurzen.

Of u nu graag naar een concert van Coldplay gaat of behoefte heeft aan een zakelijke bijeenkomst, alles is mogelijk: business, plezier of een combinatie daarvan. Van innovatieve vakbeurs tot spetterend popconcert. Van leerzame conferentie tot zinderend sportevenement.

Duizenden bezoekers per evenement, meer dan een miljoen bezoekers per jaar en een scala aan nationale en internationale beroemdheden. Ook dit jaar valt er veel te beleven in Ahoy Rotterdam. Klik hier voor het agenda van dit jaar in Ahoy Rotterdam.

Reserveer uw eigen chauffeur voor Ahoy Rotterdam

Ook het komende jaar zal Car Drivers Chauffeursdiensten haar chauffeurs weer inzetten voor de diverse Nederlandse bedrijven en particulieren die naar Ahoy Rotterdam gaan. Om uw verblijf extra comfort mee te geven, kunt u een privé chauffeur reserveren bij Car Drivers Chauffeursdiensten. Geen taxikosten, lange wachttijden voor een taxi en geen zoektocht naar een parkeerplaats, want u heeft uw eigen chauffeur ter plaatse.

Recent Posts

Leave a Comment