Geblesseerd tijdens de wintersportvakantie

Het is zonde om een vakantie vroegtijdig af te breken wegens een blessure maar wat daarna?

Een heerlijke wintersportvakantie. Het is een welkome ontspanning na een druk jaar waarin u hard gewerkt heeft. Ski├źn en snowboarden zijn heerlijke sporten maar niet zonder gevaar. Een ongeluk zit in een klein hoekje en voor u het weet bent u geblesseerd. Het is vervelend om in de vakantie een blessure op te lopen. Maar het is ook zeer vervelend om na de vakantie gelijk in de ziektewet te lopen vanwege het feit dat u niet naar uw werk kunt.

Maar, het kan anders. Car Drivers Chauffeursdiensten biedt naast thuisbrengservices en priv├ęchauffeurdiensten ook blessure chauffeurs aan. Deze zorgen ervoor dat u thuis wordt opgehaald en naar uw werk wordt gebracht. Het is de ideale oplossing wanneer u door uw blessure niet meer in staat bent om te reizen. Omdat u zelf niet rijdt biedt het zelfs de mogelijkheid om tijdens de rit alvast vooruit te werken. Zo kunt u extra voorbereid aan uw dag beginnen. Aan het einde van de dag wordt uw weer teruggebracht en heeft u de mogelijkheid om onderweg naar huis nog de puntjes op de i te zetten. Zo kunt u heerlijk zonder druk uw avond beginnen.

Bent uw zelf heelhuids terugkomen na uw vakantie maar is uw vriend of collega er minder goed vanaf gekomen? Dan kunt u hem als troost een Car Drivers cadeaubon schenken. Hiermee kan uw vriend of collega een blessurechauffeur inhuren. Onze cadeaubonnen vindt u hier en meer informatie over de blessurechauffeur vindt u hier

Recent Posts

Leave a Comment