Een chauffeursdienst starten zonder rijbewijs:

Middels deze nieuwsbrief willen wij u op de hoogte houden omtrent de actuele gebeurtenissen binnen Car Drivers Chauffeursdiensten en de chauffeursbranche. 

Een interview met Sherif el Zeiny (Algemeen Directeur)

Car Drivers Chauffeursdiensten bestaat inmiddels al ruim 8 jaar. Met ruim 200 chauffeurs staan wij 24/7 klaar voor onze klanten. In het volgende interview geeft Sherif el Zeiny een kijkje achter de schermen. Bent u ook benieuwd naar het verhaal achter de oprichting van Car Drivers Chauffeursdiensten? Klik hier voor het interview.

Tarieven per 1 februari 2016:

Per 1 februari 2016 vinden er enkele aanpassingen plaats in onze tarieven en de manier waarop we onze prijzen opbouwen. Hierdoor zijn wij in staat om ook in 2016 onze diensten te kunnen blijven leveren met de hoge service die u van ons gewend bent. Klik hier voor een overzicht van onze tarieven per 1 februari 2016.

Beste Chauffeurs 2015:

In de tweede week van januari 2016 hebben wij twee prijzen onder onze chauffeurs mogen uitreiken.

De prijs voor de beste Privé Chauffeur van 2015 hebben wij gegeven aan Yorick. Yorick staat bekend om zijn goede voorbereiding en zeer hoge servicegerichtheid. We ontvangen regelmatig mails met complimenten van klanten over Yorick. En ook zijn we zelf erg tevreden over de samenwerking.

De prijs voor de beste Koerier Chauffeur van 2015 hebben wij gegeven aan Egemen. Egemen staat bekend om zijn goede wegenkennis, efficiënte leveringen en zeer vriendelijke omgang met de klanten waar hij aan bezorgt. Een goed plaatje voor ons en voor onze klanten.

Onze keuze hebben we onder andere gebaseerd op de feedback van onze klanten. Heeft u na afloop van een rit feedback over de chauffeur, dan wordt het altijd ten zeerste gewaardeerd als u deze feedback met ons deelt.

Car Drivers schaft jeugdloon af voor 18, 19 en 20-jarigen

Per 1 februari schaft Car Drivers Chauffeursdiensten het jeugdloon af voor 18, 19 en 20-jarigen. Dat betekent dat werknemers t/m 20 jaar volgens dezelfde manier worden beloond als hun oudere collega’s van 21 jaar. Het minimumloon voor 21 en 22 jarigen blijft onveranderd.

Vanaf nu kunt u vooraf extra wachttijd reserveren voor onze Thuisbrengservice:

Per 1 januari 2016 is het bij ons mogelijk om vooraf extra wachttijd voor de chauffeur te reserveren. De wachttijd gaat in vanaf het tijdstip dat de chauffeur zich op het startadres moet melden. Indien u vooraf extra wachttijd reserveert houden wij hier rekening mee in onze planning. U kunt dan op uw gemak en zonder tijdsdruk uw afspraak afronden.

Als enige chauffeursdienst in Nederland geeft Car Drivers Chauffeursdiensten haar klanten standaard de mogelijkheid om altijd 30 minuten uit te lopen zonder dat hier extra kosten aan verbonden zijn. Indien u vooraf geen extra wachttijd heeft gereserveerd is verdere uitloop alleen mogelijk indien de planning dit toestaat.

Wij hanteren een tarief van €7,50 excl. BTW per extra kwartier aan wachttijd.

Heeft u vragen en/of opmerkingen naar aanleiding van deze nieuwsbrief, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen. 

Recent Posts

Leave a Comment