CAR DRIVERS CHAUFFEURSDIENSTEN BIEDT U DE VOLGENDE DIENSTEN AAN:

Privé Chauffeur

Privé chauffeur

De privé chauffeurs van Car Drivers Chauffeursdiensten staan dag en nacht voor u klaar om u in uw eigen auto te vervoeren. Heeft u een lange dag in de auto of wilt u uw reistijd gebruiken om te rusten of om u voor te bereiden op de volgende meeting, dan neemt onze privé chauffeur graag het stuur van u over. Veilig en comfortabel, dat zijn de kernwoorden die de rijstijl van onze privé chauffeurs kenmerken.

Onze privé chauffeurs zijn:

 • Representatief;
 • Intern opgeleid;
 • Ruim ervaren in het rijden met diverse auto’s;
 • Betrouwbaar en discreet;
 • Uw en ons visitekaartje.

Enkele rit
Met een enkele rit wordt u door één van onze chauffeurs naar uw bestemming gebracht. Dit kan naar één van uw afspraken zijn, maar ook naar huis of een andere bestemming. Onder de enkele rit valt ook onze Thuisbrengservice.

Retourrit
Met een retourrit wordt u door één van onze chauffeurs naar uw bestemming gebracht. Bij aankomst wordt uw auto voor u geparkeerd en wacht de chauffeur op u tot u klaar bent. Vervolgens wordt u weer teruggebracht naar huis of een andere bestemming. Tijdens het wachten kan de chauffeur op verzoek klusjes voor u uitvoeren zoals een brief posten, een boodschap doen, uw auto wassen, etc.

Thuisbrengservice

Geeft u een huwelijksfeest, diner of (bedrijfs)evenement en wilt u dat uw gasten na afloop veilig thuis komen? Schakel dan de Thuisbrengservice van Car Drivers Chauffeursdiensten in.

Thuisbrengservice

De thuisbrengservice van Car Drivers Chauffeursdiensten komt uitstekend van pas na een zakendiner, een vermoeiende vergadering of een feest. Na afloop staan onze chauffeurs voor u klaar om u veilig en zorgeloos in uw eigen auto naar uw gewenste bestemming te brengen. Gemak, veiligheid en betaalbaarheid zijn belangrijke voordelen die hiermee gepaard gaan.

Deze dienst heeft vele voordelen:

 • U bespaart een hoop geld vergeleken met een taxi.
 • U hoeft de volgende dag niet nogmaals uw auto op te halen
 • Deze dienst biedt een veilige oplossing in de comfort van uw eigen auto.

Wij houden in onze planning standaard rekening met 30 minuten wachttijd. Hierdoor hoeft u niet overhaast van uw afspraak te vertrekken.

Wilt u nog voordeliger uitkomen? Huur dan met meerdere personen tegelijk één chauffeur en deel de kosten.

Valet Parking

Na afloop van het evenement kan door de gasten gebruik worden gemaakt van onze Thuisbrengservice, de gasten worden dan veilig naar huis gereden door onze chauffeurs.

Valet Parking

De Valet Parking Service van Car Drivers Chauffeursdiensten komt uitstekend van pas tijdens congressen, seminars, recepties, evenementen, feesten en bij restaurants en hotels. Uw gasten stappen voor de deur uit de auto, onze representatieve chauffeurs ontvangen vervolgens uw gasten en nemen de auto’s over. Hierna worden de auto’s geparkeerd op een nette en gecoördineerde manier. Na afloop zorgen onze chauffeurs er voor dat de auto’s weer op tijd klaarstaan, zodat uw gasten gemakkelijk kunnen vertrekken.

Valet Parking Service van Car Drivers Chauffeursdiensten heeft vele voordelen:

 • Een professionele en servicegerichte uitstraling naar uw klanten en/of bezoekers.
 • Klanten en bezoekers worden niet belast met het gebrek aan parkeerplaatsen in de buurt.
 • U hoeft zich geen zorgen meer te maken over verkeerd geparkeerde auto’s en opstoppingen op de weg in verband met de drukte.
 • Er is extra toezicht op de voertuigen.
 • U bespaart een hoop geld door voor Car Drivers Chauffeursdiensten te kiezen als verlener van de Valet Parking Service.

Daarnaast neemt Car Drivers Chauffeursdiensten het gehele logistieke traject van begin tot eind voor haar rekening. Waardoor u ontlast wordt en zich op uw primaire taken kunt richten.

Car Drivers Chauffeursdiensten levert voor elke klant, in goed overleg, een stukje maatwerk. Bent u geïnteresseerd geraakt in onze Valet Parking Service, neem dan gerust contact op met onze medewerkers om de mogelijkheden te bespreken. Indien gewenst stellen wij een (vrijblijvende) offerte voor u op.

U kunt ons bellen op 020-6324693

of een e-mail sturen naar info@car-drivers.nl.

Autotransport - Hiking

Autotransport – Hiking

Heeft u of uw organisatie regelmatig te maken met het vervoeren van auto’s naar andere filialen of klanten? De hikers van Car Drivers Chauffeursdiensten halen en bezorgen auto’s door heel Nederland. Ook is het ophalen van auto’s in het buitenland geen probleem.

Deze dienst is uitermate interessant voor:

 • Leasemaatschappijen
 • Transportbedrijven
 • Autodealers
 • Verhuurbedrijven

Maar ook overige bedrijven en particulieren kunnen gebruik maken van onze hikers.

Car Drivers Chauffeursdiensten beseft dat haar hikers het visitekaartje van uw organisatie zijn, daarom hechten wij zeer veel waarde aan de kwaliteit van onze hikers. Alvorens de hikers bij Car Drivers Chauffeursdiensten in dienst treden, worden zij uitgebreid gescreend en beoordeeld op professionaliteit, representativiteit en rijstijl.

Shuttle Service

Profiteer nog meer door onze diensten te combineren. Een combinatie van de Valet Parking, een Shuttle Service en onze Thuisbrengservice draagt bij aan een goed verloop en een goede afsluiting van uw evenement. Zo bent u verzekerd van een professionele uitstraling en komen uw gasten veilig thuis.

Shuttle Service

De Shuttle Service van Car Drivers Chauffeursdiensten vervoert personen tussen twee bestemmingen heen en weer. Deze pendeldienst is een perfecte oplossing voor evenementen, bedrijfsfeesten en/of huwelijksfeesten waar een parkeerplaats lastig te vinden is. U kunt natuurlijk ook van de Shuttle Service gebruik maken wanneer uw bedrijf ver van het openbaar vervoer is gevestigd en u uw medewerkers graag wilt laten vervoeren van en naar het bedrijf. In overleg wordt er voor deze dienst gebruik gemaakt van personenauto’s en/of personenbussen.

Interesse in de Shuttle Service?
Elk Shuttle Service project heeft andere eisen en vereist een goede planning. Car Drivers Chauffeursdiensten levert voor elke klant, in goed overleg, een stukje maatwerk. Bent u geïnteresseerd geraakt in onze Shuttle Service, neem dan gerust contact op met onze medewerkers om de mogelijkheden te bespreken. Indien gewenst stellen wij een (vrijblijvende) offerte voor u op.

U kunt ons bellen op 020-6324693

of een e-mail sturen naar info@car-drivers.nl.

Blessure Chauffeur

Omdat u door het gebruik van een chauffeur weer deel kunt nemen aan het bedrijfsproces zijn er een aantal verzekeraars die de chauffeursdienst deels of in het geheel vergoeden, neem hiervoor contact op met uw verzekeringsmaatschappij.

Ook als werkgever kunt u voordelen halen uit de Blessure Service. Deze service biedt namelijk een alternatief om op een voordelige manier alsnog over uw (waardevolle) werknemers te blijven beschikken.

Blessure Chauffeur

De unieke Blessure Service van Car Drivers Chauffeursdiensten is de perfecte oplossing wanneer u geblesseerd bent of vanwege andere medische redenen gedurende een korte of langere periode niet meer zelf in staat bent om te rijden. Op ieder gewenst tijdstip van de dag staan onze chauffeurs klaar om u veilig en zorgeloos in uw eigen auto naar uw gewenste bestemming te brengen.

Woon – Werkverkeer
De Blessure Chauffeur kan goed van pas komen bij het vervoer van en naar het werk. In dit geval komt de chauffeur u ’s ochtends op het thuisadres ophalen om u naar uw werkbestemming te brengen. Vervolgens vertrekt de chauffeur op eigen gelegenheid naar huis of zijn volgende rit. Aan het einde van de dag wordt u weer opgehaald en naar uw thuisbestemming gebracht. De tussenliggende uren worden niet doorberekend. Dit maakt Car Drivers Chauffeursdiensten erg voordelig en uniek.

Wenst u een prijsopgave op maat, dan kunt u die altijd vrijblijvend aanvragen.

Airport Service

Wanneer u een zakenpartner heeft, die opgehaald moet worden, gebeurt dat vaak per taxi. Het is een extra service van uw bedrijf als u uw relatie ophaalt met een privé chauffeur. De prijs is vaak voordeliger dan een taxi. De chauffeur wacht uw zakenpartner op bij de gate met een bordje met daarop zijn/haar naam en uw bedrijfsnaam. Uw zakenpartner wordt vervolgens naar de plaats van bestemming gebracht.

Airport Service

Gaat u op (zaken)reis en vertrekt u vanaf een vliegveld in Nederland, Duitsland, België of Luxemburg? Dan kunt u gebruik maken van de Airport Service van Car Drivers Chauffeursdiensten.

Luchthavenvervoer kan vaak problematisch zijn. Met het openbaar vervoer loopt u vaak het risico op vertraging of zelfs uitvallende treinen. En wanneer u zelf met de auto gaat, bent u vaak veel parkeergeld kwijt. Op ieder gewenst tijdstip van de dag staan onze chauffeurs klaar om u zorgeloos in uw eigen auto naar uw gewenste luchthaven te vervoeren. Car Drivers Chauffeursdiensten biedt hiermee een oplossing voor het luchthavenvervoer!

Wegbrengen
Een chauffeur van Car Drivers Chauffeursdiensten haalt u ruim van tevoren thuis op, hij helpt u met uw bagage en brengt u naar de gewenste luchthaven. Vervolgens wordt uw auto teruggebracht naar de gewenste locatie (thuis, uw werk of familie), zodat deze bij thuiskomst weer voor u klaarstaat en u geen onnodige parkeerkosten maakt.

Ophalen
Na een vermoeiende terugreis biedt Car Drivers Chauffeursdiensten u de perfecte oplossing. De chauffeur haalt uw auto op en wacht op u bij de gate. Eenmaal aangekomen draagt hij uw bagage naar de auto. Vervolgens brengt de chauffeur u naar de gewenste locatie en helpt u daar met het uitladen van de bagage.

Parkeerservice

Parkeren in Amsterdam?

Amsterdam blijft de duurste parkeerstad van Nederland. Wij bieden u echter een goedkoper alternatief in combinatie met de Thuisbrengservice. Car Drivers Chauffeursdiensten introduceert de Parkeerservice in Amsterdam!

Voor € 35 haalt en brengt één van onze chauffeurs uw auto en parkeert deze vervolgens in Amsterdam Noord. Na een kwartier wachttijd wordt per kwartier € 7,50 inrekening gebracht. Het tarief van parkeren op straat ligt in Amsterdam tussen de €1,40 per uur (buitenwijken) en € 5 per uur (centrum). Ook in de parkeergarages betaalt u al snel € 5.00 per uur. De meeste parkeergarages rekenen verder nog per 49 minuten af, waardoor u nog duurder uit komt. Met de parkeerservice betaalt u slechts een vast bedrag, hierdoor komt u nooit achteraf voor verassingen te staan.

Met de parkeerservice:

 • Bespaart u op uw parkeerkosten
 • Voorkom parkeerboetes of zeer hoge kosten omdat u zich bent vergeten af te melden
 • Bent u niet meer afhankelijk van muntgeld of een chipknip
 • Hoeft u zich geen zorgen te maken om de parkeertijd
 • Hoeft u niet meer te zoeken naar een parkeerplek
 • Zorgt u voor een geslaagde afsluiting.

De Parkeerservice is alleen in combinatie met onze Thuisbrengservice beschikbaar in de regio Amsterdam.

Mobility Solutions

Haal meer voordeel door onze diensten te combineren. Bijvoorbeeld een combinatie van Valet Parking, een Shuttle Service, Parkeerbegeleiders en een Thuisbrengservice draagt bij aan een goed verloop van uw evenement.

Mobility Solutions

Car Drivers Chauffersdiensten is uw ideale partner voor de verzorging van een logistieke situatie rondom uw locatie. Naast onze compleet verzorgde chauffeursdiensten, bieden wij ook complete logistieke oplossingen aan bedrijven. Iedere gelegenheid is uniek en heeft zijn eigen belangrijke factoren, waardoor flexibiliteit en efficiency in deze dienstverleningen centraal staat. Uiteindelijk bieden wij altijd een maatwerk oplossing van uitvoering, zodat u zich gedurende het project volledig kan concentreren op de kern van uw business!

Valet Parking

Als u uw gasten het ongemak van het zoeken naar een parkeerplaats uit handen wilt nemen, dan raden wij het gebruik van onze Valet Parking service aan. In dat geval hoeven uw gasten niet rond te rijden om hun auto te parkeren. Ze rijden tot aan de ingang van de locatie, waarna onze representatieve chauffeurs een gepaste ontvangst verzorgen en het stuur overnemen.

Parkeerbegeleiders

U heeft een (groot) evenement, waar veel auto’s op afkomen of u parkeergarage is te klein, om deze toestroom in goede banen te leiden schakelt u een Car Drivers Chauffeursdiensten in. Car Drivers Chauffeursdiensten in heeft veel ervaring met het in goede banen leiden van zo’n grote toestroom van gasten. Bij een grote toestroom van gasten is het zaak dat men snel en vooral efficiënt parkeert, hiervoor zijn parkeerbegeleiders nodig.Onze parkeerbegeleiders dragen allen een opvallend hesje zodat ze voor uw publiek goed zichtbaar zijn. De parkeerbegeleiders wijzen uw gasten aan waar hun auto’s geparkeerd kunnen worden en wijzen uw gasten de entree. De parkeerbegeleiders van Car Drivers Chauffeursdiensten in zijn intern opgeleid, zijn representatief en heten uw gasten van harte welkom! Na afloop van het evenement worden uw gasten begeleid naar hun auto’s en wensen onze parkeerbegeleiders uw gasten een wel thuis. Onze parkeerbegeleiders zijn niet gecertificeerd daarom kunt u ze inhuren tegen een zeer scherp tarief.

Shuttle

Bij het gebruik van de Shuttle service door de representatieve chauffeurs van Car Drivers Chauffeursdiensten, worden uw gasten van een gemakkelijk bereikbare plek naar uw locatie gebracht. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer uw bedrijf zich bevindt op een slecht per openbaar vervoer bereikbare plek. Of wanneer er bij uw locatie weinig of geen parkeergelegenheid is. De Shuttle service van Car Drivers Chauffeursdiensten biedt dan echt een uitkomst.