Office Manager

Voor ons snelgroeiende bedrijf (Scale Up) zijn wij op zoek naar een office manager die verantwoordelijk wordt voor het op orde houden en professionaliseren van de dagelijkse processen.Car Drivers Chauffeursdiensten levert sinds 2007 met veel succes chauffeursdiensten aan bedrijven. Door de snelle groei van het bedrijf zijn er voldoende kansen om intern door te groeien en veel te leren.

Uren: 36 of 40 uur per week (Fulltime)

Salarisindicatie: Tot €2500,- bruto (Afhankelijk van ervaring)

Administratie Als Office Manager ben je eindverantwoordelijk voor de administratie op kantoor. Je zoekt constant naar manieren om de administratieve taken zo makkelijk mogelijk te maken. Je stuurt een klein team van collega’s en stagiaires aan en zorgt ervoor dat ook je eigen administratieve taken altijd op tijd af zijn. Op kantoor speel je een sterk verbindende rol en draag je bij aan een enthousiaste bedrijfscultuur.

Klanten Je bent een aanspreekpunt voor klanten. Service is de belangrijkste kernwaarde van ons bedrijf. Werk dat voortkomt uit het klantencontact pak je op of stuur je door naar de juiste collega’s. Je houdt in de gaten of het werk niet blijft liggen.

Chauffeurs Uiteraard spelen onze chauffeurs ook een belangrijke rol in jouw takenpakket. Je zorgt ervoor dat er een goede communicatie is met de chauffeurspoule. Hieruit voortkomend werk pak je op of stuur je door naar de juiste collega’s. Je houdt de kwaliteit van het geleverde werk in de gaten en durft chauffeurs aan te spreken en aan te sturen.

Directie Je staat veel in contact met de directie. Om goed te kunnen doorgroeien willen wij de directie zo veel mogelijk ontlasten van de dagelijkse basisprocessen. Je geeft updates van de gang van zaken en verzamelt de juiste informatie op een overzichtelijke manier. Je ondersteunt de directie waar nodig, helpt hem bij de voorbereiding van werk en beheert zijn agenda.

Functieprofiel: Wij zoeken iemand:

  • Met goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal
  • Uitstekende beheersing MS Office
  • Woonachtig in Amsterdam
  • Dienstverlenend en neemt initiatief
  • Geordend en in staat om prioriteiten te stellen

Enthousiast en levert een bijdrage aan een gezellige bedrijfscultuur.

Sollicitatieprocedure:
Je kunt jouw CV en motivatie mailen naar sollicitatie@car-drivers.nl. De kandidaten worden uitgebreid gescreend en getest op hun rij- en sociale vaardigheden.

Bedrijfsprofiel:
Car Drivers Chauffeursdiensten is een jong en dynamisch bedrijf welke wordt geleid door jonge maar ervaren professionals. Car Drivers Chauffeursdiensten staat bekend om haar flexibiliteit, vriendelijkheid en professionele service.